Oprichters        

Jan Wegstapel is opgeleid als bedrijfskundig ingenieur en werktuigbouwkundig ingenieur (Universiteit Twente). Hij deed zijn ervaring op als CFO – Lid  Raad van Bestuur – bij de beursfondsen Koninklijke Wegener en Koninklijke Ten Cate. Daarvóór werkte hij onder meer als consultant bij een toonaangevend internationaal  organisatieadviesbureau en als financieel directeur bij een groot familiebedrijf.

Jan is vanaf april 2017 niet meer operationeel betrokken bij het bureau. Zijn inhoudelijke expertise is overgedragen aan associees van ons bureau. 

 

Twan Houben is opgeleid als  bedrijfskundige en jurist (Universiteit van Maastricht). Hij deed zijn ervaring op als directeur van twee dochterbedrijven van de Engelse beursfondsen Wagon Plc. En GKN Plc. Daarna werd hij werkzaam als interim manager en crisis manager met ervaring als interim bestuurder en als toezichthouder. Hij publiceert over verandermanagement.
Zijn kennis en ervaring betreffen onder meer:          

Ons bureau beschikt over senior kennis en ervaring in het grotere familiebedrijf. Daarnaast over uitgebreide ervaring  binnen beursgenoteerde ondernemingen van zowel Nederlandse als Angelsaksische   oorsprong. Wij hanteren een mens- en resultaatgerichte werkwijze die zich in de praktijk heeft bewezen.


 

Wegstapel & Houben
J. Wegstapel: 0634035589 | T. Houben: 0625182730 | contact@wegstapelenhouben.nl
Bloemberg 12 | 7924 PW Veeningen | Valeriusrondeel 281 | 2902 CH Capelle Aan Den Ijssel